Каратистите на Урбан инвест меѓу најуспешните во Кавадарци

ur sportist

Синоќа во Кавадарци беа избрани најуспешните спортисти на градот за 2014 година.

Ката тимот на КК Урбан инвест Владанка Аврамова, Миа Маневска и Ивона Муфтарова беа прогласени за најуспешна млада екипа. Петар Аврамов за најуспешен млад каратист, а Лили Маневска за најуспешна сениорка во карате.

urban sport

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО