Каков нокаут на улица! Фалбаџијата сам си го бараше… (ВИДЕО)

ulicen-nokaut

Сигурно и на вас ви се случило да наидете на луѓе кои само си го бараат. И колку и да сте на мислење дека вештините што ги поседувате не треба да излегуваат од салата, освен ако не станува збор во краен случај на самоодбрана, понекогаш, едноставно, мора да се оладат нечии страсти.

Типичен пример за нешто слично е оваа ситуација во кое едно разгневено момче се направи фраер на еден непознат човек, предизвикувајќи го, иако физичка е многу поголем од него.

Неизбежно дојде и до физички контакт меѓу двајцата, во кој распламтениот фалбаџија си го доби, примајќи еден моќен десен директ во фацата.

Така се случува кога си го бараш.

Еве го и видео со дотичната ситуација:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО