Јованов и Ангелов во финалето на пеливански турнир во Германија (ФОТО)

Nasite pelivani vo Germanija

Македонските борачи8 Ѓорги Јованов и Ѓорге Ангелов настапија на пеливански турнир „Марлер Ерлингер“ во истоимениот град во Германија и се сретнаа во финалето во категоријата до 80 килограми. Подобар беше Ангелов.

Blagoj Trendov i pelivanite

Момците добро се покажаа и сум задоволен од нивниот настап“, вели нивниот тренерPelivanite vo germanija Благој Трендов.

До финалето имаа по три победи.

Ipon.mk/В. Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО