Јодснаклаи против Манхоеф

jodsanklai fairtex

Јодсанклаи Фаертекс поради повреда на коленото ја пропушти целата 2016 година.

31-годишниот Тајланѓанец ќе се врати на Кунлун 57 против Седрик Манхоеф на 26 февруари во кинекиот Санји. „Јод“ е без пораз од 2011 година, а во последната борба во октомври 2015 година го победи Џабар Аскеров.

Најавени се уште неколку интересни мечеви во категоријата до 70 килограми. Мароканецот Мохамед Мезуар се бори против Ерменецот Арман Хамбарјан, Андреј Кулебин против Белгианецот Али Мачиј, а Конг Лингфенг против Романцот аманси Парашива.

Во тешка категорија Американецот Стивен Бенкс ќе се пресмета со Јео Ксијанг, додека името на противникот на Артур Кишенко се уште не е објавен.

https://youtu.be/kV9577-CQSY

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО