Јасин Рџелари најдобар спортист Албанец во Македонија, Лирија најдобар клуб

157

Jasin Redzelari so priznieto

Борачот на Лирија од Скопје, Јасин Реџелари, е избран за најуспешен спортист Албанец во Македонија во сениорска конкуренција на денешниот избор на ТВ Арт од Тетово.

БК Лирија е прогласена за најдобра екипа, а Лулзим Вренези за најдобар тренер, додека Елмедин Сејфулаху за најдобар млад спортист.

Lirija so prinanijata vo Tetovo