Јасин Лама се среќава со Мартин Скогхем на „Странџа 2020“

69

Јасин Лама ќе настапи на еден од најстарите и најсилните Меѓунардони бокс турнири во Европа „Странџа“ во Софија, Бугарија, што се одржува по 71 пат.

Лама (-63 кг) во првата борба ќе се сретне со Норвежанецот Мартин Скогхем.

На „Странџа“ учествуваат боксери од 34 држави во светот.  

Ipon.mk