Ipon.mk: Среќна Нова 2015 година со Духот на шампионите!

Brittney-Palmer-Christmas

Првиот портал за боречки спортови и вештини IPON.MK ви ја честита Новата 2015 година со многу желби за здравје, среќа и успех, како на спортски план така и во приватниот живот!

Годинава што заминува беше успешна за многу спортисти, а во Новата година предизвикот е да се направат уште подбри резултати на Европските и Светските првенства и на најголемиот настан Европските игри во Баку, Азербејџан. Тоа е голема шанса да се изборат и олимписки норми.

Боречките спортови и донеле многу успеси и радости на Македонија, затоа нема сомневање дека така ќе биде и во 2015 година.

Почуствувајте го „ДУХОТ НА ШАМПИОНИТЕ“!

Среќни празници!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО