Илја Топурија собори навивач со удар во телото (ВИДЕО)

Во УФЦ вообичаено задава удари, но овој пат шпанскиот „Ел Матадор“ Илија Топурија го исполни лудото барање на случаен навивач.

На негово барање навивачот сакаше да ја осети моќта на ударот на Топурија. Тоа секако беше искуство кое фановите нема лесно да го заборават. Краток замав беше доволен Топурија со лево кроше да го испрати навивачот на земја. Интензитетот на ударот во пределот на стомакот дефинитивно не бил 100%, но смелиот приврзаник веднаш паднал на земја.

Додека храбрата младост се грчеше од страшна болка, Топурија легна покрај него. Комичната сцена веднаш стана вирална на социјалните мрежи. Топурија (14-0) можеби го искористи овој момент како подготовка за претстојна борба во УФЦ.

Непоразениот борец кон средината на февруари ќе се бори за титулата во перо категорија против Александар Волкановски. Многу фанови очекуваат одличен спектакл во оваа борба.

https://twitter.com/DovySimuMMA/status/1728780480831455323?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1728780480831455323%7Ctwgr%5Ea6d9b9cf1faeb696e814279f38bc91e0aa59f351%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fmedia.html%3Ftype%3Dtext2Fhtmlkey%3Dcb7145f1731b4c328f8e4d2201854ceaschema%3Dtwitterurl%3Dhttps3A%2F%2Ftwitter.com%2FDovySimuMMA%2Fstatus%2F17287804808314553233Fref_src3Dtwsrc255Etfw257Ctwcamp255Etweetembed257Ctwterm255E1728780480831455323257Ctwgr255E1c4827455b79601078e2f5c328943f40e13f0377257Ctwcon255Es1_26ref_url3Dhttps253A252F252Fwww.fightlive.cz252Frubriky252Faktuality252Ftohle-nebyl-dobry-napad-fanousek-se-nechal-uderit-prednim-zapasnikem-ufc-video_2851.htmlimage%3Dhttps3A%2F%2Fabs.twimg.com%2Ferrors%2Flogo46x38.png

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО