И за тоа најде време: Нејт Дијаз од клинч го покажа „средниот прст“ на тимот на Мек Грегор (ВИДЕО)

Nejte-Diaz-sreden prst

Со обѕир на сите акциии од главната борба на УФЦ 202ј, тоа не е чудно што успеавме да пропуштиме неколку интересни моменти во октагонот. Токму еден од нив се случи за време на клинчот во кој се најдоа Нејт Дијаз и Конор Мек Грегор.

Имено, борецот од Стокон ја искористи позицијата во борбата на тимот на ирската борец кој се наоѓаше во непосредна близина на кафезот, да и го покаже средниот прст.

Тоа не е ништо ново за Дијаз, кој веќе неколку пати се прослави со вакви гестови …

https://vine.co/v/5MEZtTaEEMw

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО