И судијата не знаеше што прави по двојниот нокаут! (ВИДЕО)

110

Меч поради која португалската ММА организација „ECE“ уште повеќе е популарна…

А за тоа се заслужни се Едер Лопез и Диого Невеш во една неверојатна пресметка.

Сето тоа се одвиваше кон средината на првата рунда, двајцата борци беа офанзивни.

И двајцата тргнаа во напад, во ист момент се нокаутираа и завршија на подот.

Судијата во прв момент не знаеше како да реагира, но само после неколку секунди стана и замина во аголот, додека на Невеш му се укажуваше лекарска помош и за победник беше прогласен 21-годишниот борец, Лопез.