Христијан Граорски е најдобриот борец на ММА турнирот „Крал Марко опен“

333

Hristijan Graoorski kral Makrko najdobar

Христијан Граорски е прогласен за најдобар борец на ММА турнирот „Карл Марко опен“ во Прилеп. Тој вчера имаше две борби и двете ги доби.

„И благодарам на тренерите од клубовите кои ме избраа за најдобар борец. Фала на сите што дојдовте да не гледате. Благодарност до мојот клуб Максам, како и до моите  тренери, спаринг партнери и пријатели, а посебно за спонзорите за одличните подароци. Одиме понатаму“, рече Граорски.

Ipon.mk/В. Д.