Хонорари за УФЦ Фајт најт: Хермансон – Стрикленд

Познати се хнорарите што ги добија борците на УФЦ од последниот гала настан во Лас Вегас. Во главната борба на УФЦ Фајт најт: Хермансон – Стрикленд видовме борба во средна категорија. Шон Стрикленд се справи со Џек Хермансон и го победи со одлука на судиите.

Тоа му донесе 171.000 долари на банкарската сметка на Стрикленд. Хермансон, ќе се утеши со само 101.000 долари.

Хонорари УФЦ Фајт најт:
Џек Хермансон – 101.000 долари
Шон Стрикленд – 171.000 долари
Пунахеле Соријано – 40.500 долари
Ник Максимов – 42.000 долари
Шавкат Рахманов – 90.000 долари
Карлстон Харис – 24.000 долари
Сем Алви – 93.000 долари
Брендан Ален – 126.000 долари
Тришан Гор – 20.000 долари
Брајан Вор – 48.000 долари
Џулијан Ероса – 129.200 долари
Стивен Петерсон – 72.800 долари
Мајлс Џонс – 36.000 долари
Џон Кастанеда – 40.000 долари
Хаким Даводу – 55.000 долари
Мајкл Тризано – 32.500 долари
Чиди Ниокуани – 70.000 долари
Марк-Андре Барио – 42.000 долари
Алексис Дејвис – 109.000 долари
Јулија Столијаренко – 28.500 долари
Жаилтон Алмеида – 28.000 долари
Данило Маркес – 28.500 долари
Џејсон Вит – 28.500 долари
Филип Роу – 48.500 долари
Малколм Гордон – 36.500 долари
Денис Бондар – 16.000 долари

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО