Хејни и Ломаченко ќе се борат за неприкосновената титула во лесна категорија

Дејвид Хејни и Васил Ломаченко ќе се борат за неприкосновената титула во лесна категорија, дознава Мајк Копингер од ЕСПН.

Двајцата се во финални разговори за борба на 20 мај во Лас Вегас, според изворите на изданието.

Се разговара за арените за пресметката, а двете опции се МГМ Гранд гарден арена и Т-Мобиле арена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО