Гоце Јанески во профисионален боксерски клуб во Белгија!

Goce Janeski vo Belgija

Во последно време еден од најактивните, а може да се рече и најдобрите наши боксери, Гоце Јанески, од БК Аперкат, замина за Белгија во кампот на познатиот менаџер Ханс Маст, а тренер е Алија Шакировиќ .

Фактички, професионалниот клуб Фајт клуб 99 МТО го организира кампот, а во него остануваат најдобрите боксери.

Не знаеме дали Јанески се подготвува за трансфер во професионалните води, затоа ќе почекаме до неговото враќање во Македонија.

Goce Janeski so Alija Sakirovic vo Belgija

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО