Ѓоргиев и Илиоски го поминаа мерењето за утрешните мечеви на „Бател фор белт“ (ФОТО)

Димитар Ѓоргиев и Бобан Илиоски го поминаа мерењето за утрешните мечеви на „Бател фор белт“ во Зворник, Босна и Херцеговина. Ѓоргиев се бори за европската титула на „ВАКО про“ против Никола Дробњак од Босна и Херцеговина во категоријата до 81,4 килограми.

Додека Бобан Илиоски ќе се бори против Хравтот Борна Манојловиќ во К-1 до 83 килограми.

Настанот ќе се одржи на 3 јуни во „Салата на спортови“ во Зворник со почеток од 20:00 часот, пренесот ќе биде на каналот на „Арена фајт“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО