Флојд Мејведер – Животот на „Пари“ (ВИДЕО)

Mejveder vo avion

Боксерот кој ја почна кариерата со прекарот „Убавото момче Флојд“ со текот на времето стана еден од најголемите на сите времиња со веројатно најдобрите вештини некогаш видени во рингот.

Покрај тоа дојдоа и стотици милиони долари.

Со текот на времето веќе не беше „Убавото момче Флојд“ туку стана „Мани“ (пари). Мјеведер Јуниор сака да го покажува раскошот во кој живее, од приватен авион, луксузни автомобили и други работи, но кога дојде време да ја напушти салата покажа дека се уште му нема рамен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО