Флојд Мејведер се насладува со 10 девојки (ВИДЕО)

mey-maz

Светскиот шампион во бокс, Флојд Мејведер, во пет различни категории, сака да се фали со скапи автомобили, часовници и купиштата пари што ги добива за победите. Сепак, овој пат, тој се пофали на „Инстаграм“ со видео од разгулна домашно забава.

Главни актери во забавата, освен него, се уште 10 полуголи девојки.На клипчето се гледа како девојките со кршни тела, охрабрени од неговите повици, мешаат пред пркосниот поглед на Американецот. Мејведер е само по боксерки и се наоѓа на масата за масажа, каде што следи шоуто.

mey-mazki1

„ Ако Бог направил нешто подобро од жената, јас не сакам да слушнам за него“, е краткиот коментар на Мејведер за видеото.

mey-mazki2

Пред неколку дена Мејведер во свој текст рече дека жените се неговата голема слабост. Откако беше запрашан која е најголемата глупост на која ги трошел парите. Одговорот му беше категоричен: „Девојки“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО