Феникс кик на Астерикс таеквондо деновите во Ниш (ФОТО)

197

Екипа на Таеквондо клубот Феникс кик учествуваше на Астерикс таеквондо деновите во Ниш, Србија, каде што се одржа четиридневен семинар под водство на Хади Мостеан.

Мостеан е еден од најголемите стручњаци на светот во овој олимписки спорт кој беше втор на Светското првенство во 2013 година. На семинарот имаше учесници од Босна и Херцеговина, Србија, Бугарија, Грција, Иран..

Иpon.mk/В.Д.