Еротски манекенки ги разголија градите пред и по нивната ММА борба (ВИДЕО)

„Ова е причината зошто го сакаме женскиот спорт“, напиша еден корисник на социјалните мрежи. Па, едвај тоа е поентата на борбените спортови, но не можеме да сокриеме дека е убаво понекогаш да се олеснат работите со такви прикази, како онаа на Инкд Дори и Карина Педро пред и по нивната ММА борба на Clash of the Stars во Прага за време на викендот.

Двајцата беа дел од демо-дубл натпреварот помеѓу инфлуенсерите. Тие го претставуваа тимот на еротски модели и секако ги оправдаа очекувањата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО