Ел Брук: Се соблекувам, но барем моите деца ќе плачат во Ферари

Ел Брук е добро позната личност во светот на ОнлиФанс.

Таа е позната по нејзината содржина таму, но и по појавувањата на инфлуенсер бокс. Таа неодамна имаше фасцинантен разговор со Пирс Морган каде што фрли светлина на нејзината неконвенционална кариера и нејзината единствена семејна динамика.

Брук самоуверено ја бранеше одлуката да се откаже од дипломирањето како правник во корист на кариерата во забава за возрасни. Таа ја наведе привлечноста на значителната заработка и нејзината природна способност да ја плени публиката како главни фактори кои влијаат на изборот.

За време на интервјуто, Морган праша за мислењето на семејството на Брук за нејзината избрана кариера. На изненадување на сите, Брук откри дека нејзините родители, за кои тврди дека се на нејзиниот платен список, всушност ја одобруваат нејзината работа.

Брук нагласи дека нејзината мајка, иако отворено не се фали со тоа, го почитува изборот. Таа откри и дека мајка и индиректно го поддржува нејзиниот бизнис помагајќи во административни задачи.

Како што се продлабочуваше разговорот, Морган изрази загриженост за потенцијалното влијание на кариерата на Брук врз нејзините идни деца. Како одговор, Брук безобразно рече:

„Навистина не сакам деца во моментов. Тогаш ќе може да плачат во Ферари“, рече Брук.

Оваа забелешка наиде на различни реакции во јавноста, особено кај обожавателите кои сметаа дека егоцентричната реакција на Брук не го земала предвид потенцијалниот ментален стрес и малтретирање на нејзините идни деца поради изборот на кариера.

Од суштинско значење е да се препознае дека онлајн светот може да биде немилосрден, особено кога станува збор за јавни личности и нивните семејства. Иако Ел Брук самоуверено го брани својот избор и ја ужива поддршката од родителите, потенцијалните последици за нејзините идни деца не треба да се сфатат лесно.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО