Д’Стронгест & БЏЏ Рутс ја сефтосаа новата

Strongest i bjj roots ja seftosaa novata sala

Клубот за ММА и БЏЏ Д’Стронгест & БЏЏ Рутс ја сефтосаа новата (нивна) сала со тренинг во Скопје.

Очекуваме дека оттаму ќе излезат и големи шампиони.

Ipon.mk

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО