Џонс: Имам умешност да го победам Веласкез!

jon-jones-reebok

Џон Џонс се уште нема против кого да се бори во полутешка категорија, но тоа не му пречи да зборува за прогресија во тешка и за битка со шампионот во неа.

„Не знам кога ќе ја променам категоријата. Ми се допаѓа помислата дека можам да преминам во тешка категорија и со сета почит кон Ентони Џонсон, сметам дека ако го победам, ќе можам да направам неколку супердвобои и реванш мечеви. Кога ќе поминам во тешката категорија, верувам дека ќе ги имам потребните вештини да го победам Каин Веласкез“.

Velasquez-Jones

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО