Џиу џицу: „Скопје опен 2014“

џиу џицу турнир скопјеУтре во Скопје се одржува меѓународниот турнир во џиу џицу „Скопје опен 2014“, на кој ќе земат учество натпреварувачи од осум држави во организација на Македонската џиу-џица федерација. Ќе има околу 150 натпреварувачи, а 55 од нив ќе бидат од нашата земја.

Ова четврто издание на Турнирот, кој, воедно, ќе се бодува и како второ коло на Јадранската лига.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО