Дејвид Хеј размилсува за борба со Шенон Бригс

Dejvid Hej so racete

Поранешниот шампион во бокс, Дејвид Хеј, изјави дека следната борба може да ја направи против 44-годишниот Американец Шенон Бригс.

„Во моментов носиме одлука за дуел, а во опција се четворица кандидати. Еден од нив е Шенон Бригс“.

На 16 јануари Хеј успешно се врати во рингот, победувајќи во битката против Марк де Мори.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО