Даниела Хемсли: Ме принудија да ги покажам градите

Даниела Хемсли откри дека била принудена да ги покаже градите по победата во бокс.

По победата над г-ѓа Даниелка на второто боксерско шоу на Кингпин, Даниела ги покажа градите пред целата публика и публиката во живо ширум светот. Луѓето кои гледаа веднаш се вклучија на интернет и се расправаа дали ова е точно.

Даниела сега открива дека всушност добила дозвола од самиот промотор на Кинпгин пред настанот. На Јутјуб Хемсли покажа размена на пораки меѓу неа и извршниот директор на Кингпин.

Еве што и напиша пред битката:

„По ѓаволите, мислам дека треба да ги покажеш. Да, го имаш моето официјално одобрение. Официјално не сум го кажал тоа, но официјално се согласувам и се е во ред.

Не, види, во ред е, само ќе кажам дека не знаев што се случува“, ѝ вели извршниот директор на Кингпин.

Откако ја откри таа говорна пошта, Даниела рече дека неколку дена подоцна, промоторот избезумено и се јавил и ја уценувал преку телефон. Конечно, Даниела откри дека Кингпин сè уште не и го исплатил она што ѝ го должи договорно.

Сетете се на инцидентот со градите:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО