Даниел Стефановски на 1 ноември во Дубаи се бори со Мароканецот Маруни

Даниел Стефановски се враќа во рингот на 1 ноември во Дубаи на настанот на Суперкомабат.

Стефановски е светски првак на реномираната кик бокс организација Суперкомбат и во Дубаи ќе се бори против Марканецот Таха Алами Маруни кој е светски првак на ВАКО про. Освен тоа, Даниел стана светски шампион и на ВКУ.

Борбата на Стефановски Маруни е коглавна на овој настан кој го предводи Седрик Думбе, осум пати шампион на најреномиранта кик бокс организација Глори.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО