Даниел Кормиер на отворен тренинг во МСГ (ВИДЕО)

Даниел Кормиер овој викенд во њујоршкиот Медисон сквер гарден за прв пат ја брани шампионската титула на УФЦ.

39-годишниот Д.К. во главната борба на УФЦ 230 се бори со Дерик Луис.

Шампионот во МСГ го направи отворениот тренинг.

УФЦ 230:
Даниел Кормиер – Дерик Луис
Крис Вајдман – Роналдо Соуза
Дерек Брансон – Израел Адесања
Џаред Каниниер – Дејвид Бренч
Карл Роберсон – Џек Маршман
Џејсон Најт – Џордан Риналди
Роксан Модафери – Сијара Јубенкс
Хулио Арче – Шејмон Мораеш
Бен Саундерс – Лиман Гуд

Мет Фривола – Ландо Ваната
Шејн Бургос – Курт Холбо
Брајан Келер – Монтел Џексон
Маркос Рожерио де Лима – Адам Вичорек

https://www.youtube.com/watch?v=LiMliqNGQGQ

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО