Четворица си заминаа со бонуси од Лас Вегас

Рикардо Ламас и Бил Алжео водеа тешка борба во Лас Вегас, а беше избрана за битка на вечерта. Ламас беше избран за победник со едногласна одлука (29-27, 29-27, 29-27). Така, двајцата борци заминуваат со бонуси од по 50 000 долари.

Шон Брејди за помалку од две минути го совлада Кристијан Агилера со гилотина, заработувајќи бонус од 50.000 американски долари за изведба на вечерта.

Малори Мартин успеа да се справи со Хана Сеферс и да ја победи во втората рунда. Мелори се рдаува на 50.000 долари за избведба на вечерта. Ова се четворицата борци кои го напуштаат Лас Вегас побогати за 50.000 УСД.

https://www.instagram.com/p/CEf8RGtnFik/?utm_source=ig_embed

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО