Четириесeтина аикидисти утре ќе учествуваат на меѓународен семинар за реално аикидо во Белград

Четириесeтина аикидисти од Македонија утре ќе учествуваат на традиционалниот меѓународен семинар за реално аикидо во Белград, Србија.

Семинарот е за деца до 16 години, каде што се очекува учество на стотици учесници од регионот и други држави.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО