Брутален нокаут во стилот на Мортал комбат го прати мај тај борецот во несвест (ВИДЕО)

24

Тајландскиот кикбоксер Сиа Петчанпапачај го удри сонародникот Чор Руншанча во стил кој потсетува на видео-игрите. Петчанпапачај искористи моќен удар во воздухот, кој потсетува на ликот Лиу Кан од популарната игра Мортал комбат. Рунгссанчаи не успеа да го блокира нападот и се најде во несвест на рингот.

Мортал комбат, заедно со Стрит фајтер, е најпопуларната игра од борбечкиот жанр.

Brutal Flying Kick Knockout By Siam Petchnapachai!

Brutal Flying Kick Knockout By Siam Petchnapachai!Credit: @MaxMuayThai

Geplaatst door MMA 24/7 op Zaterdag 17 maart 2018

.