Бронзи за Стефан Митев и Михајло Илиев од Бучим на „Серафим Брзаков“

Младите борачи на Бучим Стефан Митев (-48 кг) и Михајло Илиев (-41 кг) освоија бронзени медали на слиниот Меѓународен турнир „Серафим Брзаков“ во Петрич, Бугарија.

Ова е убав успех на радовишките борачи, затоа што имаше силна конкуренција.

 На турнирот настапија 179 борачи од 29 клубови од Македонија, Бугарија, Турција, Косово, Грција, Молдавија, Украина и Шпанија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО