Бронза за Бојана Лазаревска на „Президент купот“ во Белград

Борачката на Вардар Бојана Лазаревска се зкити со бронзен медал на „Президент купот“ во Белград, Србија.

Ова е успех за Лазаревска и потврда на талентот што го поседува.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО