Борците на Борец се изборија 2 златни и 4 бронзени медали на „Топ Тирана опен“ (ФОТО)

Борците на Борец се изборија два златни и четири бронзени медали викендов на Меѓународниот таеквондо турнир „Топ Тирана опен“.

Медалите ги освоија:
Сања Поповска –златен
Ива Поповска – златен
Ѓорге Цајкиќ – бронзен
Дебора Брњарчевиќ – бронзен
Стефаниа Радевска – бронзен
Ивана Љубевска – бронзен.

На турнирот учествуваа 9 држави со над 500 натпреварувачи.
Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО