Бобан Данов ќе се бори за 5.000 евра на меѓународен самбо турнир во Париз

Македонскиот репрезентативец во самбо и селектор во борење на сениорите, Бобан Данов, викендов ќе настапи на силен меѓународен турнир во Париз, Франција, во спорт самбо.

За првото место наградата е 5.000 евра, додека за второто и третото 3.000 и 2.000, а за петто и седмо по 500.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО