Блејк Пери се бореше со ваква скршеница на носот (ВИДЕО)

61

Американскиот УФЦ борец Блејк Пери стана хит на социјалните мрежи поради неговата одлука да продолжи да се бори, иако имаше тешка повреда на носот.

Во втората борба во кариерата, Пери уште во првата рунда доживеа тешка повреда, откако противникот Марсел Меккејн со колено го удри Пери директно во носот.

Скршеницата на носот на Пери делуваше грозно, но тој реши да продолжи со фајтот. Сепак, кога судијата го виде носот на Пери, веднаш ја прекина борбата.