Безбедност осви три медала во Катунци-Бугарија, Бојана Лазаревска златен

587

На Меѓународниот турнир во борење во Катунци, Бугарија, ПБК Безбедност со забележителни успеси, освои три медали.

Бојана Лазаревска го освои златниот медал, Олгица Коцева сребрениот и Леона Топаловска бронзениот.

Добри борби прикажаа и Теона Топаловска и Леона Топаловска, а тренерот Страшо Глигоров е задоволен од остварените резултати и посветеноста на борачките.

Ipon.mk