Бени Османсоки со одбраната на светската титула и помага на болните од рак!

Beni na fajt for glori

Бени Османоски на 3 октомври ќе ја брани светската титула за професионалци во мај тај во Бил, Шваицарија.
Османоски вели дека напорно тренира и дека му е чест и големо задоволство оти се бори во неговиот град Бил, каде и што живее.
Настанот FIGHT 4GLORY IV што се одржува секоја година, а Бени секогаш учествувал со успех.
„Овој настан се одржува во чест на организацијата за заболените од „рак“, така што многу пари од овој насатнт ќе бидат донацирани за нив. За тоа ве повикувам сите заедно да се бориме и да помогнеме на сите луѓе. Со Господ напред, заедно против оваа тешка болест“, потенцира Османоски.
ipon.mk/В.Д.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО