Белатор 155: Карвалјо го совлада Манхоеф

Belator 155

Пред неколку часа заврши ММА турнирот Белатор 155, кој се одржа во Ајдахо, САД.

Главната средба на настанот беше борбата за титулата во средна категорија меѓу Рафел Карвалјо и Мелвин Манхоеф.

 Еве ги сите резултати од турнирот:

 Rafael Carvalho го победи Melvin Manhoef со судиска одлука (48-47 Manhoef, 48-47 Carvalho, 48-47 Carvalho);

Pat Curran го победи Georgi Karakhanyan со судиска одлука (29-28, 29-28, 29-28) – Featherweights

Augusto Sakai – Dan Charles – нерешено (30-26 Charles, 28-28, 28-28);

Alexis Dufresne го победи Marloes Coenen со сабмишн at 4:33 Р1- Featherweights

Chase Gormley го победи Joey Beltran со судиска одлука (29-28 Beltran, 29-28 Gormley, 29-28 Gormley);

Marcin Held го победи Dave Jansen со судиски одлука (30-27, 29-28, 29-28);

Jesse Brock го победи Olly Bradstreet со сабмишн во третата рунда;

Casey Johnson го победи Brendon Raftery со сабмишн во втората рунда;

Joe Hamilton го победи Tyler Freeland со сабмишн во првата рунда;

Vincent Morales го победи Hamilton Ash со нокаут во третата рунда.

https://youtu.be/yZnDMkJDIIs

https://youtu.be/-wgntBMhJyc

https://youtu.be/IcJ3MDjUJAE

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО