Белатор 134: Лиам Мек Џери е новиот шампион во полутешка категорија! (ВИДЕО)

bellator-logo 134

ММА настанот Белатор 134 се одржа денеска и вклучуваше меч во полутешка категорија меѓу шампионот Емануел Њутон и Лиам Мек Џери.

 По оваа средба, организацијата има нов шампион – Лиам Мек Џери кој се претстави во добро издание, во еден момент дури го давеше Њутон, кој претпочита попрво да му биде скршено рамото, од колку да се предаде. За среќа до повреда не дојде, а Мек Џери до победата дојде со судиска одлука.

http://youtu.be/LqSFA9cOh90

Еве ги сите резултати од Белатор 134:

 Лиам Мек Џери го победи Емунел Њутон со судиска одлука (48-46, 48-47, 48-47)

Пол Дејли го победи Андре Сантош со судиска одлука (29-27, 29-28, 29-28)

Мухамед Ловал го победи Чеик Конго со судиска одлука (30-27, 28-29, 29-28)

Линтон Васел го победи Рамео Тиери Сокоџоу со ТКО (2 рунда, 3:18)

Бренан Ворд го победи Картис Милендер со давење (РНЦ, 1 рунда, 1:37)

Дин Хенкок го победи Мајк Менген со давење (РНЦ, 1 рунда, 1:33)

Мет Бесете го победи Џош Ла Берже со ТКО (2 рунда, 5:00)

Рафаел Батлер го победи Џош Дикман со давење (гилотина, 1 рунда, 1:04)

Тамдан Меккрори го победи со давење (армбар, 1 рунда, 1:06)

Најман Грејси го победи Боби Флин со давење (крос фејс кранк,1 рунда, 2:36)

Блер Тагман го победи Марвин Малдонадо со судиска одлука (30-26, 30-27, 30-27)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО