БЏЏ Рутс Македонија имаше средба со славниот Мирко Филиповиќ (ФОТО)

46

Ivica i drugi so Kro Kap

Одбарната екипа на БЏЏ Рутс Македонија, на чело со тренерот Ивица Алексовски, искористи прилика да се сртене со славниот Мирко Филиповиќ, но и да се фотографираат со еден од најуспешните борци на ММА и К-1 во светот.

Во Загреб деновиве е голема гужва поради промотивните настапи на Бен Ротвел и Жуниор дош Сантош во главната борба на УФЦ Загреб на 10 април.

Сепак, ова беше големо доживување за Славчо Стојановски, Мартин Стефановски, Сандра и Стефан Пецевски, зашто можеби некој од нив ќе го наследи својот идол.

Нашата екипа ќе усчествува на Отвореното првенство за Источна Европа. во БЏЏ

Ipon.mk/В.Д.