Артем Левин се врати со победа во Москва (ВИДЕО)

47

Артем Левин се врати во рингот во Москва по повеќе од 15 месеци одмор.

32-годишен Русин на настанот на кинеската промоција Ву Лин Фенг: Кина – Русија се бореше против Жу Веи.

Кинескиот борец не беше дораснат на предизвикот и поранешниот шампион на Глори, Шоутајм, ВКН, АЦБ и ВБЦ славеше без поголеми проблеми со одлука на судиите.