Антонио Тарвер со прекинати боксерски права

Tarver so

Поранешниот светски шампион во перо категорија, Антонио Тарвер, е со прекинати боксерски права, поради неплаќање на алиментација за детето. Излезе дека Тарвер подметнал лажни документи за издржување пред последната средба.

Сепак ова не е единствената грешка на боксерот. По борбата против поранешниот шампион, Стив Канингам, која заврши нерешено, Тарвер имал позитивен допинг тест.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО