Анте Делија славеше со нокаут на КСВ во Загреб (ВИДЕО)

26

Анте Делија (18-3) во дебито за КСВ во „Арената Загреб“ го нокаутира Оли Томпсон (20-13) со граунд енд паунд.

39-годишниот Англичанец оваа недела го замени Денис Стојниќ оваа недела.

Иван Ерслан (8-0-1НЦ) во минута и половина го нокаутираше Шпанецот Дарвин Родригез (9-5).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=y-iH2_yQlLE&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=EswTL5qBReE&feature=emb_logo