Андреа Нисева со 4 победи со технички туш обезбеди пласман на ЕП во Грција

Андреа Нисева со 4 победи, сите ги доби со технички туш 10-0, на вториот Изборен шампионат на Буграија во Стара Загора, обезбеди сигурен пласман на Европското првенство во Лутраки, Грција, кое ќе се одржи од 15 до 20 мај.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО