Андев и Ашкилов на „Ноќта на шампионите“ во Словенија

Мај тај во Словенија

Утре вечер во Ново Место, Словенија, се одржува мај-та „Вечер на шампионите“ во организација на Европската мај-тај федерација. На турнирот ќе учествуваат и нашите репрезентативци Антонио Андев во категоријата до 71 килограм и Мите Ашкилов до 81 килограм.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО