Амбасадорот Адем Хајдероглу и посака топло добредојде на другарите од Македонија

Adem so nasite treneri vo Istanbul

Адем Хајдероглу повторно во вистинско амбасадорско светло. Тој ги пречека македонските каратисти и тренери во Истанбул.

Кафето беше неодминливо, а утре е на ред прошетката низ Истанбул, се разбира, за оние што не се натпреваруваат.

Пријатно попладне помина со нашите тренери и негови карате колеги од Македонија Јован Лазарев, Бошко Заборски, тренерот на репрезентацијата Пеце Белистојаноски и Жарко Костовски, Мирче Јанушевски и се придружил малку подоцна.

Адем кој сега живее и тренира карате во Истанбул секогаш е на услуга на нашите спортисти, посебно на каратистите и борачите.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО