Американците ги овековечија карате вештините на Јорго Огненовски (ВИДЕО)

За оваа македонска карате икона Американците направија видео игра насловена како „Најлошото од ѕверот“ кој учествува во ММА борби. Едноставно, дами и господа, Јорго Огненовски.

Нашиот, југословенскиот и светскиот карате мајстор Јорго Огеновски долги години живееше во Лос Анџелес, САД, и таму сними неколку играни филмови со тематика од боречките вештини.

Кој е победникот?!

https://youtu.be/LR-_OCeLdBc

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО