Али Абделазиз: Се обидоа да ме убијат

Али Абделaзиз е менаџер на многу борци кои се натпреваруваат во УФЦ, но и во многу други организации. Денес, тој беше гостин во шоуто на Ариел Хелвани и рече дека неодамна некој се обидел да го отрови. Азиз тврди дека ова не е единствен случај и се дека имало обиди и во текот на изминатите години, но се уште не му дошло времето.

„Некој се обиде да ме отррови. Двапати бев во болница. Луѓе со години се обидуваат да ме убијат, но сѐ уште сум жив. Бев затровен во Њујорк и не сакам да одам во детали. Тој вели дека ова не е единствен случај, бидејќи луѓе со години се обидуваат отроват, порачувајчи и дека можат да продолжат со обидите. Алах ми го одредил времето и кога ќе дојде до тоа никој не може да го спречи тоа“.

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО