Ален Рустемов и Илхан Озмен ги бранат боите на Македонија на „Белградски победник“

Двјаца боксери ќе ги бранат боите на силниот 60. Меѓународен турнир „Белградски победник“, Ален Рустемов и Илхан Озмен, кој ќе трае до 2 април.

На турнирот ќе настапат 225 боксери (155 мажи, 70 жени) од 25 држави.

Белградски победник:

57 кг Ален Рустемов – Лазар Пантиќ (Србија)

63,5 кг Илхан Озмен – Васили Самчук (Казахстан)

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО