Алексеј Навални го срамни со земјата Хабиб Нурмагомедов

Пред некој ден УФЦ шампионот Хабиб Нурмагомедов критикуваше театарска претстава за сериозни еротски сцени во Махачкала. Нурмагомедов се огласи против облека на актерката (необлеката) и го нарече сето тоа порнографија. Денеска адвокатот на опозцицискиот политичар и активист во Русија, Алексеј Навални, ја коментира изјавата на Хабиб и сериозно му се подсмева.

„Барав на интернет слики од плажите во Дагестан и таму видов прилично голи жени. Што им се случило тогаш? Дали ги победиле со стапови? Хабиб просто мразел голи луѓе.

Секогаш кога ќе види разголен маж или жена тврди дека тоа е порнографија. И, како компензација за тоа, што не покажав разголени луѓе, ќе ви покажам такви луѓе во една бања“.

https://twitter.com/ZidanSports/status/1101525573388492800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Faleksey-navalny-izravni-sas-zemyata-khabib-nurmagomedov

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО